16 Nisan 2017 Pazar

KALITE VE EV TAŞIMACILIĞI

Ev taşımacılığında kalite olmazsa olmaz unsurdur. Bu durum değişmeyen bir gerçektir. Ancak kaliteden kasıt nedir diye bakılacak olursa, memnuniyete giden yolun en iyi şekilde tertip edilmesi denilebilir. Müşteri olarak ev-eşya taşımacılığında kişisel taşımacılık bir tarafa bırakılırsa nakliye firmalarıyla çalışıldığı için bu husustan konuya bakmak gerekir. İyi bir nakliye, kaliteli taşımacılık, uygun taşıma, garantili işlem, sağlam iş gibi terimlerin vurgulanmasına kısaca nitelik denilebilir. Ev - ofis taşımacılığında ise nitelik bu ve benzeri bütün unsurların ev-ofis sahibine, müşteri olan bizlere en iyi şekilde hitap etmesi, bizlerin memnuniyetinin göz önünde bulundurulması demektir.
Evden Eve Nakliye - Kaliteli Ev Taşımacılığı
3 Soruda kaliteli-nitelikli nakliye firmasını tespit etmeniz yollarına bakalım. 

1 - İyi, Kaliteli-Nitelikli Nakliye Firmasının Olmazsa Olmazı Nelerdir?

En iyi firma, işini seven ve hakkıyla yerine getirendir. Kaliteli nakliye firmaları da işinin ve üyelerinin memnuniyetini düşünmelidirler. Bütün nakliye firmalarında mutlaka K3 Yetkili Belgesinin olup olmadığı sorgulanmalıdır. Aşağıdaki unsurların iyi nakliye firmasında olması gerekiyor; 
K3 Belgesi
Araçların il dışına çıkma yetkisi ve prosedürel bakımlarının yapılmış olması.
Yetkin ve profesyonel çalışma ekibi. 

2 - İyi, Kaliteli-Nitelikli Nakliye Firmasını Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kurumsal mantıkta çalışıyor olunması; Resmi web site, uygun araç vb. 
Hız ve güvenlik; taşımada hız ve emniyet önemlidir. 
Güler yüzlülük, güven ve daimilik; Personel güler yüzlü olmalı, güven vermeli ve daimi benzer işin yapılacağı bilinciyle işlem yapılmalıdır. 

3 - Ev-Ofis Taşımacılığında Fiyatın Önemi Nedir?

Fiyat elbette ki her konuda önemlidir. Ancak önemli olan hizmet, güvence ve memnuniyet olgusudur. Tabi, bu hususta pahalı olan iyi, kaliteli demek değildir. Bu yüzden emniyet, garanti, güven ve hız unsuruyla araçların durumu öncelikle göz önünde bulundurulmalı, sonra parasal konular dikkate alınmalıdır.

0 yorum: