23 Eylül 2018 Pazar

En İyi Nakliye Firmaları

Nakliyecilik denilindiğinde ilk akla gelen iki farklı ama benzeş iş gelir; evden eve taşımacılık, uluslararası transport taşımacılığı. Uluslararası nakliyecilikten ziyade en çok evden eve, ofisten ofise taşımacılıkla ilgili firma araştırması yapılmaktadır. Tüketici, evini, ofisini veya kısmi eşyalarını taşıtacak bir nakliye firmasına hayatın belli zamanlarında gereksinim duyar. Fakat seçim hususunda zorlanır ve birçok kez sorun yaşar.

“Özgür ve Kaliteli Nakliyecilik ilkeleriyle çalışmayı yaşam tarzı edinen Özçatlılar Nakliyat Taşımacılık Ekibi, özel çalışma neticesinde kullanıcı yorumlarından, Armut ve Enakliyat platformlarından faydalanarak Türkiyenin en iyi nakliye firmalarını derledi. İlk 10 iyi nakliye firmasıyla beraber, diğer iyi firmalar da sıralandı .
Evvela belirtilmelidir ki, veriler kullanıcı yorumlarına, Armut ve Enakliyat sunum verilerine dayanarak; kaliteli hizmet, hız, güvenlik ve yetkili belge unsurları göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur.
1.      Kale Taşımacılık: İstanbul – İzmir
2.      Kardeşler Nakliyat: İstanbul – Sakarya
3.      Veryap Evden Eve Nakliyat: İstanbul – Ankara, Eskişehir
4.      Özçatlılar Nakliyat: Erzurum – İstanbul, Trabzon, Ankara
5.      Şirin İstanbul Nakliyat: İstanbul Şehiriçi
6.      İstanbul Simbo Evden Eve Nakliyat: Bursa – İstanbul, Bitlis
7.      Erzurum Esadaş Nakliyat: Erzurum Şehiriçi
8.      Sude Nakliyat
9.      Özçalışkan Nakliyat
10.  Antalya Nakliyat
Diğer: Emir Evden Eve Nakliyat, Çimensa Evden Eve Nakliyat, Huzur Asansörlü Nakliyat...

Bazı Kullanıcı Yorumları
İstanbul – Sakarya (Veryap Nakliyat)
Daha önce 3 kez ev taşıdım fakat bu kadar keyifli stressiz olanını yaşamadım ve yaşamam da. Güler yüzleri, hızlı olmaları, montaj işindeki ustalıkları ve bunları yaparken çok dikkatli olup hiçbir hasar vermemeleri gerçekten mükemmel. Hele bütün bunları en uygun fiyat ile sağlamaları alışılmamış bir durum. Hiç düşünmeden tercih edin derim.

İstanbul – Silivri (Şirin İstanbul Nakliyat)
Söyledikleri saatte geldiler. Zamanlama süper. 2 saatte evi boşaltıp yola koyulduk. İşlerini iyi yapan ve bilen arkadaşlar. Emeklerine sağlık.

Bursa – Bitlis (İstanbul Simbo Evden Eve Nakliyat)
Ekibine teşekkürü borç bilirim. Çok samimi ve güzel insanlar. Gözünüz kapalı eşyanızı teslim edebilirsiniz. Kimseden göremeyeceğiniz ilgiyi göreceksiniz.

Erzurum – İstanbul (Özçatlılar Evden Eve Nakliyat)
Samimi ve dürüst personel, zamanında ve güvenli teslimat yapan doğunun en iyi evden eve nakliye firması, diyebilirim. Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl il ve ilçelerinde şehiriçi – şehirdışı en kaliteli hizmet veren firma. Birden fazla kez ev, ofis ve eşya taşıttım. Para konusunda hiç sorun yaşatmıyorlar. Ayrıca eşyalarımı da özenle derleyip, taşıyorlar.


1 yorum:

  1. Evden eve nakliyat şirketi olanlar için, google üst sıralarda çıkmak ve reklamınızın rehberde çıkmasını istiyorsanız Firma Tanıtım Sayfasına ücretsiz olarak hemen ekleyin.

    YanıtlaSil