13 Ekim 2018 Cumartesi

EN SEÇKIN ERZURUM NAKLIYE FIRMALARI


Erzurum'da kaliteli taşımacılık hizmeti veren ve birçok müşteriden tam puan almayı başaran 5 Nakliye firmasını Nakliyeci ekibimiz sizler için derledi. 
  • BİZ, Erzurum Özçatlılar Nakliyat (0532 522 9300) 

Erzurum ili merkezinden şehir içi ve şehir dışı asansörlü - asansörsüz civar illere ve tüm Türkiye'ye evden eve, ofisten ofise taşımacılık hizmeti vermektedir. 
  • Erzurum Yıldırım Nakliyat (İstasyon Caddesi Aytemiz Udav Petrol Arkası No:18-B)

Şehir içi ve şehir dışı hızlı nakliye hizmeti vermektedir. Firma, 2001 yılından bugüne müşterilerine en iyi hizmeti, depolama da, paketlemede, hızlı ve güvenilir bir şekilde üstlendiği görevlerini başarı ile yerine getirerek, şirketimiz bu günlere gelmiş ve yine aynı tempo ve dikkatle çalışmalarına devam etmektedir. Yıldırım Nakliyat olarak geleceğe güvenle taşınmak için her zaman telefon ve E-Mail yoluyla 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz.
  • Erzurum Şahin Nakliyat (Gürcükapı karakolu altı ara sok Erzurum şube: Erzurum nakliyeciler sitesi no z-4 Erzurum)

Tüm banka kredi kartlarıyla ödeme yapabileceğiniz yerel nakliye firmalarımızdandır. 
  • Yakupoğlu Erzurum Nakliyat (Cumhuriyet cd no: 16)

Şehiriçi-Şehirdışı evden eve nakliyecilikte kalitenin adeta adresi diyebileceğimiz Erzurum'un özgü nakliye firmalarındandır. 
  • Erzurum Evden Eve Nakliyat (Cumhuriyet Caddesi Yakutiye / ERZURUM)

"Güvenilir, Garantili, Sigortalı, Asansörlü taşıma yöntemlerimizle taşınmak sizin için bir eziyet olmayacak." sloganıyla yola çıkan ve Erzurum'da hizmet veren nakliye firmalarımızdan birisidir. Evden evede beğenileri toplamaya başarmıştır.

Erzurum Özçatlılar Nakliyat olarak gerek yönetim, gerek çalışan uzman kadrosu, gerek nakliye rehberi ekibi, gerek sosyal medya ve nakliye destek ekipleri olsun tüm filo ve kadromuzun temel ilkesi müşteri memnuniyeti ve kaliteli nakliyeciliği sanata dönüştürmektir. Bu yüzden bizimle beraber aynı işi yapan kişi ve firmalar rakiplerimiz değil, meslektaslarımızdır. Birlikte tüm Türkiye'ye taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Tercih ise müşterilerin, Türk halkının takdiridir.

Bu nakliye firmalarıyla da herhangi bir kar ortaklığı olmayıp, müşterilerden edinilen yorumlar neticesinde derleme yapılmıştır. Blog yayıncılığımızın temel kolu olan Erzurum Evden Eve Nakliye Rehber Ekibin bünyesinde kaleme alınmıştır.
İyi taşınmalar dileriz...

0 yorum: