13 Ekim 2018 Cumartesi

Asansörlü Taşımacılığın Faydaları

Günlük yaşantımızı kolaylaştıran teknolojik gelişmeler, nakliyecilik sektöründe de baş göstermiştir. Eskiden ev taşımak için bir kamyon, 6 – 7 hamal gerekmekteydi. Zorlu ve zahmetli bir süreçti. Eş taşıma esnasında eşyalara ciddi hasarlar söz konusu olabilmekteydi. Her ev taşımacılığı adeta işkence gibiydi. Günümüzde ise durum çok daha farklı bir hal aldı ve gelişimle beraber kolaylıklar da kendini belli etti. Artık asansörlü ev taşımacılığı gelişti. Öyle ki, asansörlü ev – eşya taşımacılığının üç büyük faydası insanları cezbeder durumda.

Zamandan Tasarruf: Kısa sürede eşyalar araca yüklenebiliyor ve araçtan yeni eve nakledilebilir.
Hasar Olanaksız: Eşyalara veya binanın duvarına, boyasına veya yapısına her hangi bir hasar söz konusu değildir. İnsanlar yorulmamakta, sağlık sorunları belirmemektedir.
Az Ama Uzman Personel: Çok fazla elemana ihtiyaç kalmadı. Bir veya iki alanında uzman personel ile ev taşımacılığı mümkün olmaktadır.
Üç büyük avantajıyla evden eve taşımacılığın yegane hizmeti olan asansörlü ev taşımacılığı, İstanbul gibi büyük iller dışında birçok ilde yaygınlaşmıştır. Özellikle Erzurum, Mersin ve Adana gibi illerde sıkça tercih edilmektedir. En büyük avantajı ise elbetteki eşyaların ve bina yapısının zarar görmemesidir. Ayrıca gürültü sorunu ortadan kalkmakta, komşular rahatsız edilmemektedir.

1 yorum: